Håpet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Skritt for skritt jeg prøver,
Veien jeg finner er som en røver.
Jeg mister det jeg holder,
For noe som aldri kommer.
Mister ikke håpet.
Jeg fortsetter å prøve,
Det er alltid mer å gjøre.

Det blir tyngre og tyngre,
Man blir ikke akkurat yngre.
Det jeg ønsker å få,
Er ikke noe jeg kommer til å oppnå.
Mister ikke håpet.
Går på veien videre,
Det er som å leke med pinere.

Laget av Anja Helen


av Exyphia (ris og ros)

<comments />