Håpet II

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Håpet.[rediger]

Håpet er forunderlig, for det forsvinner ikkje. Det er der hele tiden, for du vet det.
Håpet kjem til deg og minner deg om det. Du må gripe håpet, slik at det gjelder deg.
Håpet er hos deg og seier du må ikkje gi opp håpet. Mulighetene er der når det er håp.
Håpet er skapt til å lykkast. Din lykke er der når det er håp.


av Ivan Runde (ris og ros)

<comments />