Håpløs Betatt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg ser han
Hjertet mitt banker
Tusen ganger i sekundet, kanskje til og med en million
Han ser meg
Jeg klarer ikke puste
Jeg rødmer
Jeg smiler
Han sier “hei”
Jeg klarer ikke snakke
Føler meg stum, men får klemt ut et lite
“hei”
Han smiler
Jeg rødmer
Smiler
Føler at jeg flyr
Jeg ser ned i gulvet
Vi går hver vår vei
Han tenker ikke ét sekund på hva som akkurat skjedde
Jeg tenker på det i en uke.


av RainbowMind (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.