Høstens siste blad

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

det siste bladet henger
så lang ute slik den nestn faller.
vi holder pusten er så spente.
klarer nesten ikke å vente.
snart kjer det dette er øyeblikket .
vinden blåser det er så kaldt.
ja....kanskje det hadde hjulpet med ett skjal.
nå skjer det.
nå er det gjort.
vinden tar bladene med seg langt bort.
se den svever så fint
snart havner den i byen ett sted.
det ble den siste vi fikk se.
for nå er det vinter vi traver av sted.


av Tonia1999 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.