Høyere

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Høyere, høyere og høyere enn det igjen

Hvorfor kan mennesker aldri tenke seg slikt

Det må alltid være en "men", "eller", "når"

Kan vi ikke, for en gang skyld, bare si "høyere"