Han er ikke her
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkjeg venter
er i venterommet
mange ledige stoler
står tomme
jeg har reist meg
går mot en av to innganger
jeg vet ikke hvor noen av de fører
derfor må jeg ta den som fører til
livet
og ikke den som kanskje ikke fører
til kjærlighet.
- av Shell12 (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer