Han er så søt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

<videoflash type="html5" style="width:272px;height:368px;">http://dikt.org/images/static/youtube/Toreluga_-_Han_er_sa_sot.ogv</videoflash>

Han sover bløtt,
og han drømmer søtt,
drømmer han om meg,
eller er det om deg.
 **
Smilet viser en indre varme,
I han er det ingen harme,
Han er snill og ganske ung,
Og slettes ikke tung,
 **
Elsker han noen tro,
Vil han med meg bo,
Vil han bli min kjære,
Kan vi sammen være.
 **
Er det bare en drøm,
Åh han er så øm,
Vil vi sammen bo,
Eller blir det ikke oss to.
 **
Han er så god en mann,
Jeg tenker ofte på han,
Jeg vil meg til han klamre.
Han får mitt hjerte til å hamre,


av Toreluga (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.