Han er større
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEt lite håp
Et lite frø
Jeg skal leve
Ikke dø
Jeg skal våge
Jeg skal tørre
Tro på en
Han er større
Jeg skal vandre
Jeg skal gå
Søke hjelp
Begynne nå
Kanskje skal jeg
Bøye kne
Møt meg her
La meg se
At alle mine
Egne planer
Alt jeg gjør
Mine vaner
Eksploderer
I et smell
I fillebiter
Men likevel
Står Du der
Med et smil
Her er rom
Kom og hvil
- av Ksande (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer