Han gjør meg så glad

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Han gjør meg så glad, at jeg begynne å gråte av glede og det skjer ut av det blå.
hvis jeg ikke hadde begynt å snakke med han, bet jeg rett og slet ikke hvor jeg hadde vært nå i dag.
Han får meg til å smile og le når jeg er på mitt verst, som ingen gutter noen gang har klart.

på den lille tiden jeg har snakket med han har jeg blitt så glad, og jeg skulle ønske jeg
kunne forklare hvor glad jeg har blitt i deg <3.

av Melodi (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.