Hans Børli

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hans Børli (født 8. desember 1918 i Eidskog, død 25. august 1989 på Skotterud i Eidskog) var en norsk lyriker. Han er først og fremst kjent som lyriker, men han skrev også romaner, noveller og skuespill. Hans verker eies tydeligvis av Aschehoug og kan ikke legges ut på Internett.

Hans Børli-selskapet er en stiftelse stiftet 17.mars 1991 med formål: "Samle, bevare og holde levende materiale og minner som belyser Hans Børlis liv og forfatterskap.".