Hans ondskap dreper meg!!!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

kver gang du ser på meg med ditt onde blikk, føler jeg du dreper meg.
kver gang jeg er med deg får du meg til å kutte meg til smerte.. bare av å vise din onskap...
kver gang du tar på meg, føler jeg du stiker meg med kniv å lar meg dø i smerte..

kver gang du sier noe til meg, så vil du bare drepe meg..

hvorfor jør du dette mot meg?? du vil aldri la meg vere i fred mer..
du komer alti til å plage meg...