Har Du Hørt Det Siste

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Har du hørt det siste?

«Familien er blitt en institusjon»

Kjøtt av mitt kjøtt,
Blod av mitt blod,
Kom hit kun på konsultasjon.


av Thomchris777 (ris og ros)

<comments />