Hasj-salme
Hasj er godt og hasj er sunt.
Hasj er deilig året rundt.
Hasj er himmelsk med litt flein.
Det er så godt å være stein!
Hasj er knall i is og brus.
Hasj gir verdens beste rus.
Hasj er krydder på en tripp.
Røyk litt hasj og bli helt hipp!
Hasj er rusens eggeplomme.
Den hører hjemme i din lomme!
Røyk en liten rev hver dag
og nyt ditt liv i velbehag!
Hasj gir ro og masse kos.
Hasj fortjener allslags ros.
Hasj for far og hasj for mor,
hasj for liten, hasj for stor!
Hasj i skolen, hasj på jobben,
en hasjbit skjult i øredobben!
En hasjklump fra et englebud!
Hasj i himmelen med Gud!
Salig er den steine mann!
Nyktre folk blir lyst i bann!
Hasj er sexy, hasj er knall
Ingenting er bedre enn en god tjall.
Vennlist ikke annonser kjøp og salg av cannabisprodukter på dette nettstedet. Takk.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (b929b3cf5b)
Permanent lenke |
Anonym feiging (563a0f5428)
Permanent lenke |
Anonym feiging (563a0f5428)
Permanent lenke |