Havstad
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkVær oppmerksom
Sammenfatning av tidsepoker som gjenspeiler malerier av verdens gang.
Henviser litteraturen til å bli skrevet av dimensjoner utav historie som kan sammenslutte
som en biografi av et liv som verden
Den høyere substans eller den reelle oppfatning har sin epoke i denne fortellingen.- som utsetter alle sider for
Videre påbygging av historien.
Du lager din- uviten om dens innflytelse på andres.
- av Kasan (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer