Hemmelighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Senk skuldrene ned
Vær rolig, men på vakt
Ikke bli revet med
Nå er de andre på jakt
 
Du tenker
Vær nøye på hvert eneste ord
Han er i lenker
Når han slippes fri
Blir følgene for stor
 
Bare vent til den ene gangen.
der du glipper i midten av dritten
Slipper løs fangen
Fuck it nå er du kvitt’n
Men da starter smitten.
Den jævla banditten
Sprer seg til en etter en
Deler alt du har gitt’n
 
Alle tankene du ikke våget å si
Nå har du sluppet dem fri
Skulle ikke ende opp sånn
Vel sånn kan det bli
Og du trodde du var forberedt godt
Men nå kom alt litt for brått
Fangen sku vært inne for alltid,
Men hadde det vært så flott?
 
Fordi lenkene var stram,
Og cella var liten
Fangen sov aldri
Fengselsvakten var sliten
 
Denne gangen Var det
Kanskje ikke så dumt
Å la han rømme
Og la hode være tomt


av BirkErTrekant (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.