Hjelp, publikum trenger å høre dette. Storsjarmøren.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dikt/sang.

Den ene elskede.

Det var for lenge siden, det er, det er lenge siden jeg forelsket meg.

En vakker sommerdag.

Jeg forelsket meg, en vakker sommerdag, og denne piken har blitt med meg, opp gjennom åra.

Markus Gyltnes.


Dette er hva publikum trenger å høre, eller få vite:

Notat.

Du vet, ting i livet kan, ikke alltid være, det de skal være. Det kan være dere, publikum ønsker at jeg, Markus Gyltnes, skulle elske noen av mødrene, Milla Jovovich f.eks., dypt og inderlig, elsket. Men denne ene denne, er Marita som dere vet. Selv min kone er, strengt tatt, profesjonelle bånd, og dette vet dere da vel.

Markus Gyltnes, 2021.