Hjelp deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hjelp
Hjelp din mamma
Hjelp din søster
Hjelp din pappa
Hjelp din onkel
Hjelp mann i gata
Hjelp din nabo
Hjelp din sjef-
Og din kollega
Hjelp dine venner
Hjelp dine fiender
Hjelp

Hjelp meg!
- Hjelp deg selv.


av Thomchris777 (ris og ros)

<comments />