Hjertesorg (av Ds)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Ds.

Hjertesorg[rediger]

Jeg går alene
På vakre stier
Mitt hjerte bløder
De andre tier

Du gav meg kake
Laget av manipulasjon
Pyntet med fantasier
Om bedre dager som kom

Kaken var pakket inn i løgn
Avlevert ved døren
Du ville se meg spise den
Før du drog igjen

Ha det! Sa du, Kjære ven
Drog av gårde, med masse tårer
Ute av øye, ute av sinn -med masse klem
Kann noen vere så slem?

Utroskapen isenesatt blev
trudde ingen kunne se
På profilen hennes -hjerter skrev
Med hjerteløshet hjertet i filler rev

av Ds (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.