Hjertet - Et tromesett
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkBank Bank Bank Bank Bank
Hvem der? <3
Hvem sitt?
Ditt.
Mitt?
Ja. Ditt.
Føler du det samme?
Nei.
Nå er jeg alene
Trommesolo
Bank bank ba...
- av Niggaflex (ris og ros)
Bank Bank Bank Bank Bank
Hvem der? <3
Hvem sitt?
Ditt.
Mitt?
Ja. Ditt.
Føler du det samme?
Nei.
Nå er jeg alene
Trommesolo
Bank bank ba...
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (95c05afc4c)
Permanent lenke |