Hold ut
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søktil det sprekker under meg skal jeg gå på
til det sprenges i blodsprut
øresus av egne tanker som snakker i munn min
babler som en annen idiot
mens jeg lytter
som en lydig soldat
en robot
jeg hater
smaker på blodet som hostes
for å holde meg våken
mens jeg grubler over
tanker som er en forstyrrende samboer
jeg tvinges til å leve med
selger mine følelser
billig til hans sjel
føler svakhetens kraft kaste meg i stivhetens stillstand
forstenet i en forseglet glasskule
følelsen av å være den eneste ene i en ensomheten
evig.
betydningsløs
er mørket
ikke å bli såret
utsatt for angrep
fra den som kan kaste meg inn i
det svarte
som gjør
at jeg går
å kjøper
øl.
- av Shell12 (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer