Honningstøv
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHennes makeløse hals
hvisker mosegrønn ettergivenhet
og jeg faller mellom stiene
halter vill i forventning.
Danser fortidens seige knuter åpne
og jeg smelter i din dunkende hud.
To unge hjerter lever
blant lydløse stormer svermer de
i en sky av honningstøv.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer