Hva føler DU

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvem elsker hvem?

Er det ekte?

Er det fake?

Lever jeg?

Er jeg i koma?

Jeg føler meg frosset
Ting skjer rundt meg
Det bare skjer
Og jeg bare er her
Fast i maskiner fordi
DE vil ha meg her

DE kommer til meg med sine problemer
For de vet jeg vil lytte. Det er sånn det har blitt.
Etter 2013

Jeg står fast

Hvem skal hjelpe meg
Når jeg ikke engang selv vet
hva jeg trenger hjelp med

Elsker DE meg?

Elsker DE at jeg elsker DEM?


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.