Hver gang heisdørene går opp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tror jeg at det er du som kommer hjem
og kjenner et rykk
spisser ørene
retter ryggen
som en hund
vokter og varsler
sin eiers trygghet


venter
uten å at det er deg
jeg venter på


finner ikke en start på min
tid alene,
når som helst kan det rasle i nøkkelknippe ditt.


når du er her er det oss og det er deg.
når du er borte er det deg i meg.


jeg vil så gjerne finne meg i deg,
og meg i meg.

av Shell12 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.