Hvis du kunne sett meg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHvis du hadde sett meg
Virkelig sett meg
Hadde du tatt deg tid
Vært tålmodig
Hadde du sett forbi den skjøre muren
Og inn til det nakne jeg
Ville jeg kalt det kjærlighet
- av Lithium (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer