Hvordan kan jeg tilgi?
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHvordan kan jeg tilgi;
Når de jeg vil tilgi fortsetter å gjøre meg den samme urett?
Hvordan kan jeg leve;
Når Døden vandrer i mine tanker når jeg har det vondt?
Hvordan kan jeg smile;
Når alle møter meg med hånlige smil?
Hvordan kan jeg håpe;
Når håpet blir knust gang på gang?
Hvordan kan jeg stole på noen;
Når alle vender seg bort når jeg trenger dem mest?
Hvordan kan jeg dø med fred i hjertet;
Når jeg aldri har lært freden å kjenne?
Hvordan kan jeg hvile
Når minnene mine hjemsøker meg?
- av Sba90 (ris og ros)
Eressea Lairë 22. apr 2007 kl.13:45 (EST)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer