Ingeborg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkIngebjørg er ein venn å ha!
Eit smil og ein latter har ho altids på lager!
Men kristen e ho ikkje.
Untat det kan eg ikkje finne ein ting fel.
Ho er også snill.
Glad i deg, og god jui.
-Elin;)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer