Ingen himmel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ingen himmel
Kan være like vakker
Som gleden av og møte deg

Ingen helvete
Kan være like skummel
Som en natt uten deg

Ingen verden
Kan være like spennende
Som den jeg deler med deg