Inn i varmen.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

"Legg bort IPhone'en, er du snill."

Sitter du med IPhone, lesebrett, eller bærbar PC? Kunne du tenke deg en virkelig venn, eller venninne? Så hør på meg:
Finner du noen? Leter du etter noen, å bli sammen med? Det finnes et alternativ, til dette store prosjektet, er du redd for det, for det er et stort prosjekt.
Det finnes et mindre prosjekt. Er du ensom? Finn noen som er ensom, dere skal bli spesielle venner, eller en venninne. Jeg sier; kyssing er for kjærester. Sånn, nå kan vi starte:
Har du en ensom hånd? La meg røre ved din hånd, med min hånd. Hender er bra, hender kan være deilige, men dette er for kjærester, at de er deilige altså. Ta bort din hånd, den ble varm, må ikke bli het eller hetere, for da er vi kjærester her på kafé. La meg heller røre ved din arm, din skulder er så hard.
Litt klapp og klem, og noen varme ord, er bra i vinterkulden til Verdensepidemien.

Dikt slutt, gitt til offentligheten med tillatelse til å gjøre endringer, på diktet.

Markus Gyltnes, Tromsø, 09.03.2021.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.