Ja
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkja
so lite
so sterk
eig ragnarokk
og glede
ber byrgskap og forakt
er kontrastens navle
unnselege teikn
berre to
med ein stille ljod
- av Hallgeir (ris og ros)
<comments />
ja
so lite
so sterk
eig ragnarokk
og glede
ber byrgskap og forakt
er kontrastens navle
unnselege teikn
berre to
med ein stille ljod
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer