Jeg Spytter På Deg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg spytter på deg
pytt pytt
En stor saftig klyse
flyr gjennom lufta
og treffer deg i ansiktet
midt i planeten!
Jeg spytter på deg
pytt pytt
En stor saftig klyse
flyr gjennom lufta
og treffer deg i ansiktet
midt i planeten!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer