Jeg elsker deg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg elsker deg, du er så ærlig
Jeg elsker deg, du er deg selv
Jeg elsker deg, du smiler alltid
Jeg elsker deg, du er så vennlig
Jeg elsker deg, du er smart
Jeg elsker deg, du tenker på andre
Jeg elsker deg, elsker du meg?
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (116ce7fa91)
Permanent lenke |