Jeg er en rosa teddybjørn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er en rosa teddybjørn,
liten og redd
men jeg vil være
god

Du er lang i maska,
din fiolette elefant,
Ikke tramp på røttene mine,
la oss danse hånd i hånd
på en blomstereng

Jeg er en enslig hund
som springer langs
stradaen
og kikker inn i bilene
og lurer på om noen vil
stoppe

Eva Maria Loys


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.