Jeg er norsk barn, jeg.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er blant norske barn.

Jeg er norsk. Jeg er et norskt barn.

Som, norsk barn er jeg, jeg er snill og smart mener jeg eller, snill og sterk.

Jeg er norsk barn, jeg, og er snill og sterk, eller snill og smart.

Kan man som norskt barn være mere? Jeg har kanskje lysluggen jeg, og er vakker eller skjønn i tillegg, jeg.

Markus Gyltnes