Jeg gikk meg over sjø og land

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg gikk meg over sjø og land
da møtte jeg en gammel mann
Han sa’e så, han spurte så:
"Hvor hører du vel hjemme?"
Jeg hører hjemme i Klappeland
i Klappeland, i Klappeland
Alle de som klappe kan
de hører hjemme i Klappeland

Her kan man synge uendelig med vers.

Man bare bytter ut Klappeland med et annet "land"

For eksempel:

  • Trampeland
  • Hoppeland
  • Hinkeland
  • Vinkeland
  • Blunkeland

...bare fantasien setter grenser