Jeg har deg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSå hvis livet blir for tungt
Hvis du ikke ser noe lys i enden
Snu deg mot meg
For du er solsikken min
La meg være solsikken din
- av solsikken (ris og ros)
Så hvis livet blir for tungt
Hvis du ikke ser noe lys i enden
Snu deg mot meg
For du er solsikken min
La meg være solsikken din
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Angelica01
Permanent lenke |
Anonym feiging (e8f340f728)
Angelica01
Permanent lenke |