Jeg så deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Jeg så deg. Jeg så deg når du dro på jobb. Du smilte. Det var lyst.
Jeg så deg. Jeg så deg når du kom hjem. Du smilte. Det var lyst.

Jeg så deg. Jeg så deg når du kom hjem. Du hadde det ikke bra. Det var grått, du var skyen.
Jeg så deg. Jeg så deg når du gikk den andre veien. Du var nedfor. Det var lyst, hun kom nå.

Jeg så henne. Jeg så henne når hun dro. Hun gråt, du skrek. Det var grått, det tordnet.
Jeg så dem. Jeg så dem når de kom for tingene hennes. Du slo, han lo. Det var grått, det regnet.

Jeg så deg. Jeg så deg gå den andre veien. Jeg så deg aldri igjen. Det var mørkt, bekmørkt.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.