Jeg så mamma kysse nissen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg så mamma kysse nissen, jeg.
Tenk om pappa hadde kommet inn.
Jeg skulle jukse litt, hadde tenkt å ta en titt
på pakkene i skapet da jeg plutselig hørte skritt.
Og der sto han og kysset mamma'n min.
Etterpå så sa hun: "Du er fin!
Og ingen ser at det er deg."
Men de lurte ikke meg,
jeg så mamma kysse nissen, jeg!