Jeg savner deg.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg savner deg, jeg kan ikke glemme deg.
Du knuste meg, jeg sa jeg ikke brydde meg, men jeg gjorde egentlig det.
Du sa jeg hadde forandra meg, jeg sa ingenting.
Du ble sammen med en annen, jeg ble knust og lei meg, men vett'u hva? Jeg holdte det inni meg.
Jeg savner deg, vær natt og dag. Jeg sier kanskje jeg har glemt deg, men innerst inne, så er du der fortsatt.
Jeg vil ikke bli din igjen, fordi du gjorde kjærligheten død, mellom meg og deg.
Jeg tenker på deg, hele tida.
Du er alltid i mine tanker, men jeg holder det for meg selv.
Min kjærlighet til deg, den dør aldri.
Hjertet mitt, den er din, den er det bare du som eier.
Du er ikke min, og det vil du heller aldri bli.
Men husk, uanset hva som skjer, så er du alltid innerst inne i mitt hjertet.

av Cramecm (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.