Jeg skal stå ved din side

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg skal stå ved din side som best jeg kan.
Jeg skal trøste deg når du er trøtt og lei.
Jeg skal være din støtte når du trenger meg.
For vi er bestevenner du og jeg