Jeg skriker ikke jeg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg skriker ikke jeg,
og jeg er ikke sint og lei,
når jeg skal vaske meg -
å nei, å nei, å nei!
% Og kommer mor med saks,
som hun vil klippe negler med,
så skal du nok få se
at jeg skal bare le! %

Jeg skriker ikke jeg,
fordi om mor skal gå sin vei
og ikke tar meg med -
å nei, å nei, å nei!
% Jeg tier ganske still,
jeg skriker ikke, det er klart,
så kommer hun nok snart
- og har med noe rart! %

Jeg skriker ikke jeg,
fordi om mor har sagt til meg;
"Nå skal du legge deg!"
å nei, å nei, å nei!
% Godnatt, godnatt, godnatt!
Godnatt vil jeg til alle si,
og pene hånden gi
og være like blid. %