Jeg venter på deg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHenger jeg etter, så ikke rop til meg.
Stopp opp og vent et lite øyeblikk – se at jeg er glad i deg,
og gi meg en klem.
- av Jarmos (ris og ros)
Henger jeg etter, så ikke rop til meg.
Stopp opp og vent et lite øyeblikk – se at jeg er glad i deg,
og gi meg en klem.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer