Jeg vil alltid se deg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu er der
Så kjapt jeg lar tankene vandre
Jeg ser dine øyne
Jeg ser din sjel
Jeg ser måten du bryr deg om meg på
Jeg ser deg
Hele deg
Du er der
Så kjapt jeg lar tankene vandre
Jeg ser dine øyne
Jeg ser din sjel
Jeg ser måten du bryr deg om meg på
Jeg ser deg
Hele deg
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer