Jorden
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJorda er viktig og ta vare på!
Kast ikke søppel rundt i byen.
Kast det heller i søpla.
Da er du en av de som tar vare på jorda.
Forfatter: Susanna 10 år
Jorda er viktig og ta vare på!
Kast ikke søppel rundt i byen.
Kast det heller i søpla.
Da er du en av de som tar vare på jorda.
Forfatter: Susanna 10 år
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (984c85f457)
Permanent lenke |