Just do it
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHan stirrer på henne, hun stirrer på han
Bare gjør det!
Hun smiler og stråler, han står rett opp og måper
Bare gjør det!
Hun ser på han med et håpefullt blikk
han kjenner seg selv at ja nå får han et ligg
Bare gjør det!
Hun legger fra seg sitt glass, tar ett steg, nei to
Bare gjør det!
Han kjenner pulsen sin slå, han blir varmere nå
Bare gjør det!
Hun stopper opp like ved, gir han den varmeste klem,
han sier hade til gutta og blir med henne hjem
Bare gjør det!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer