KRISE

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Krise
en Krise
er Krise
Krise slutt med krise
Krise i krise i krisetider i Norges krise
Krise da Norge er i krise og verden går etter inn i krise
Krise i verden og krise i universet


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.