Kald vinter
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKald vinter.
Vinteren i Nord-Norge,
kan være kald.
Kalde vintere i Nord-Norge.
Likevel, er jeg der jeg skal.
Markus
Kald vinter.
Vinteren i Nord-Norge,
kan være kald.
Kalde vintere i Nord-Norge.
Likevel, er jeg der jeg skal.
Markus
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Gamin
Permanent lenke |