Kan jeg…

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Kan jeg få gjemme meg i ditt myke fang?
  - og søke trøst i dine sterke armer.
  Jeg lengter etter deg mer enn noen gang,
  Men det er bare din kulde som varmer…

  Kan jeg få lytte til din varme stemme?
  Mens du hvisker noen beroligende ord?
  Kanskje jeg en gang vil være fremme
  Når den nære avstanden ikke er så stor?

  Kan du stryke ømt mine tårevåte kinn?
  -Og varme mine kalde, nakne hender?
  Det er mulig at jeg er blind,
  Det er ditt mørke nærvær som blender.

  Kan jeg få hvile mitt hode mot dine skuldre?
  -mens du kjærtegnende kysser min panne?
  Mens jeg lengter vil mine drømmer langsomt smuldre,
  Og mine håp kan aldri bli de samme….