Karma
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKamra, joss, er summen av flaks og uflaks.
- Flaks er de tilfeldighetene som er til din fordel (bra karma)
- Uflaks er de tilfeldighetene som ikke er til din fordel (dårlig karma)
Å akseptere din karma vil si å akseptere nå, nuet, virkeligheten som den er.
Det er for eksempel meningsløst å angre på noe. Det som har skjedd har skjedd, det som er, det er. Fortiden kan du kun lære av, fremtiden kan du planlegge, men du lever nå.
Aksept av Karma er første skritt på veien mot forståelse.