Kategori:Bærum
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkBærum
Kjente bæringer[rediger]
- Mona Sæbø - Kunstner (1928-)
Eksterne pekere[rediger]
- Bærumsbilder på internett (Bærum Bibliotek)
- Bærum Kommune
- SSB: Tall om Bærum kommune
Bærum Bibliotek[rediger]
- Bekkestua Bibliotek Bærums hovedbibliotek. Stort utvalg, god service.
- Sandvika bibliotek Stort utvalg.
- Eiksmarka bibliotek Lite lokalbibliotek
- Høvik bibliotek Lite lokalbibliotek
- Rykkinn bibliotek Lite bibliotek med dårlig utvalg og, sammenlignet med alternativene, generelt veldig sure, lite hjelpsomme bibliotekarer som er totalt blottet for litteraturhistoriske kunnskaper. Her er det viktigere å baksnakke kolleger i telefonen foran publikum enn å hjelpe publikum.
Nyheter[rediger]
- Budstikka: på nett (lokale nyheter)
- Asker og Bærum lokal-TV