Kategori:Engelsk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

mamma mia dat i sklia mista kuken mitt i sluken

alle barna var jo fatti unttat frode han kune pappas minibank kode

Sider i kategorien «Engelsk»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.